AZAM ZAMBERI

#Financial consultant #Adviser #Nlp practitioner

Welcome to Azam.my

NUR AZAM BIN ZAMBERI

Azam.my lahir dari cetusan impian membara seorang insan biasa yang mempunyai keinginan untuk membentuk dan membina generasi usahawan yang progresif moden yang dinamik dan efektif dunia akhirat dalam industri kewangan bersandarkan muamalat Islam didalam Kumpulan Maybank, Etiqa Takaful Berhad. Nur Azam Zamberi, seorang Pengurus Agensi optimistik yang dahulunya 'telah melaksanakan' impian orang lain selama beberapa tahun didalam organisasi multinasional Berhad, kini cekal dengan penuh positif untuk melakarkan impian sendiri yang berkobar untuk membina generasi Billionaire dengan menggunakan platform perniagaan berasaskan perancangan kewangan Islam diatas semangat 'ONE DREAMS'

 

About Photo

VISION

Menjadi agensi takaful yang terulung dan terkenal di Malaysia menjelang 2017 dan di mata dunia menjelang 2022

WE BELIEVEKami percaya dengan prinsip yang di pegang kami untuk memberikan kesedaran dan ilmu berkaitan sektor pengurusan kewangan islam, perancangan harta pusaka dan pengurusan risiko. Syarikat ini berpotensi melahirkan usahawan bertaraf jutawan, amanah dan berkaliber di industri kewangan islam secara menyeluruh - Islamic Total Finacial Planning.

MISION


1. Melahirkan wakil-wakil agensi yang berjaya dunia akhirat. 2. Mencapai impian yang unik bagi wakil-wakil agensi. 3. Melaraskan impian masing-masing dengan visi agensi yang mengandungi 5 elemen utama iaitu diri sendiri, keluarga, kesihatan, kemewahan serta kerjaya.