Azam Community

  AZAM Community is one of a virtual phenomenon is sharing of ideas,knowledge,experience, business support, motivations and inspirations towards realizing vision and dreams of individuals and organization of AZAM Achievers Management

Log in Register

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

About Us

Azam.my lahir dari cetusan impian membara seorang insan biasa yang mempunyai keinginan untuk membentuk dan membina generasi usahawan yang progresif moden yang dinamik dan efektif dunia akhirat dalam industri kewangan bersandarkan muamalat Islam didalam Kumpulan Maybank , Etiqa Takaful Berhad.
 
Nur Azam Zamberi , seorang Pengurus Agensi optimistik yang dahulunya 'telah melaksanakan' impian orang lain selama beberapa tahun didalam organisasi multinasional Berhad , kini cekal dengan penuh positif untuk melakarkan impian sendiri yang berkobar untuk membina generasi Billionaire dengan menggunakan platform perniagaan berasaskan perancangan kewangan Islam diatas semangat 'ONE DREAMS'.
   
Pemegang standard profesional kewangan AFPM, IFP  dari FPAM ini melangkau jauh dalam arena agensi@ pembina achievers ini dengan memanipulasikan peluang dan ruang dunia maya yang tanpa sempadan ini dengan web perkongsian maklumat azam.my agar bimbingan ilmu dan praktikal perniagaan menjadi lebih dinamik dan efektif , malah menjadikan ia lebih menarik! Disini , kami pembina JUARA dan disini juga segala impian bermula...      
 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

     
    
 
Your are visitor  : hits html stats counter
Best View Google Chrome or Mozila Firefox with resolution 1366x768.
AZAM Achievers Management @ 2013. All Right Reserved.
No. 59, A,B,C, Susuran Stesen 18, Station 18, 31650 Ipoh, Perak Darul Ridzuan, Malaysia. Tel /Fax : +605-3229832 Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.